TV: Tyskland körde över Armenien med 6-0

VM-Kval Europa

Tyskland behövde besegra Armenien för att gå upp i gruppledning.
Det slutade med en total överkörning.
Hansi Flicks bygge segrade med 6-0.

Det var Tysklands match från början till slut. Efter bara sex minuter kunde Serge Gnabry lobba in bollen från högersidan av straffområdet. Det dröjde inte länge innan han utökade med sitt andra mål för kvällen, även det med en lobb in från höger.

Och det skulle inte lätta för Armenien. Både Marco Reus och Timo Werner skulle hitta nätet innan det var paus och resultatet var 4-0 när lagen gick till halvtidsvila.

Först i andra halvlek lugnade matchen ner sig något, även om målfesten byggdes på med ytterligare en fullträff. Jonas Hofmann gjorde Tysklands femte mål för kvällen. Inte det mest betydelsefulla sett till matchen, men troligen av stor tyngd för Hofmann själv. Det var nämligen hans första i landslagströjan.

Hansi Flick kan därmed antas vara mer än nöjd med sin första hemmamatch som förbundskapten för det tyska landslaget. De leder nu gruppen två poäng före just Armenien.

Tyskland: Neuer - Kehrer, Rudiger, Sule, Hofmann - Goretzka, Kimmich - Sane, Reus, Gnabry - Werner.

Armenien: Yurchenko - Hambardzumyan,Voskanyan, Haroyan, Hovhannisyan - Mosquera, Grigoryan - Barseghyan, Mkhitaryan, Bayramyan - Adamyan