Viktig seger för Wales i jakten på VM-spel

VM-Kval Europa

Wales tog tre mycket viktiga poäng i jakten på en plats till VM i Ryssland.
Tom Lawrence blev hjälte med matchens enda mål mot Georgien.

Wales är alltjämt obesegrat i VM-kvalet. Under fredagskvällen kom en mycket viktig seger borta mot Georgien.

Den första halvleken slutade mållöst. Men i den andra skulle det inte ta lång tid för Wales att ta ledningen. Derby-mittfältaren Tom Lawrence tog snyggt med sig bollen förbi en försvarare och tryckte in 1-0 i det bortre hörnet i den 49:e minuten.

Målet blev matchens enda och Wales tog segern. Matchen var först ut i omgången i grupp D och tog Wales upp en poäng bakom ettan Serbien, som möter Österrike borta senare under fredagen. Trean Irland är fyra poäng bakom Wales inför sitt möte med Moldavien hemma. Wales och Irland möts sedan i den sista omgången.