POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2019
7v

Beckham höll tal inför VM-kvarten: "Spelarna älskade det"

Foto: Bildbyrån.

England blev under torsdagen klart för VM-semifinal.
Inför matchen peppade David Beckham landslaget. 
- Mina spelare älskade det, säger engelske förbundskaptenen Phil Neville enligt The Guardian. 

England besegrade under torsdagskvällen Norge med 3-0 och blev därmed klart för VM-semifinal i Frankrike. Förbundskaptenen och tidigare Manchester United- och Everton-spelaren Phil Neville var efteråt stolt över de engelska spelarnasinsats, men avslöjade också att han inför matchen försökte få spelarna att slappna av. 

Neville berättade att hans tidigare lagkamrat i Manchester United David Beckham, som var på plats i Le Havre för att se matchen med sin dotter, träffade och peppade spelarna inför matchen, men att även förre Arsenal-spelaren Ian Wright träffade spelarna. Dessutom visade förbundskaptenen också upp en videohälsning från brittiska VM- och OS-guldmedaljören Katherine Grainger inför matchen.  

- Mina spelare älskade det. David har stöttat oss från första dagen och är en ikon. Ian visste om alla smeknamn och fick dem att skratta. Mitt jobb blev enkelt, säger Neville enligt den engelska tidningen The Guardian. 

Neville höll vidare inte tillbaka när han berömde laget för insatsen i matchen. 

- Det var ett av de stoltaste ögonblicken jag haft i fotboll. Jag är lycklig, jag är bara tränaren. Mina spelare gick ut och spelade med mod och på helt rätt sätt. Vår stil är inte förhandlingsbar. Vi har roligt och vill inte åka hem, säger han. 

Publicerad 2019-06-28 kl 08:24
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå