POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
VM 2019
2v

TV: Blåst på kvitteringen efter VAR-beslut: "Var verkligen frustrerad"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se det bortdömda 2-2-målet i spelaren.

NICE/STOCKHOLM. Ellen White blåstes på sitt kvitteringsmål.
En stor besvikelse för anfallsstjärnan.
- Jag var verkligen frustrerad, säger hon.

Sverige bärgade på lördagen bronset genom att besegra England med 2-1 i Nice. Sverige fick en drömstart på matchen efter mål av Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson – men tappade sedan mycket av spelet och tillät England göra både 2-1 och 2-2. Det sista målet av Ellen White godkändes dock inte, detta efter att domaren Anastasia Pustovoitova tagit hjälp av VAR och ändrat sitt beslut.

Ellen White sågs protestera mot domslutet – och var även efteråt besviken.

- Jag har kontakt, hon knuffade till mig. Jag vet inte vad jag skulle göra. Jag kände inte att den nuddade armen faktiskt. Jag gjorde allt för att göra mål. Hon (domaren) motiverade inte riktigt det för mig (White säger dock senare att domare helt enkelt sagt att bollen tagit på armen) vilket var frustrerande. Men hon finns där för att ta ett beslut och beslutet var att det var hands. Jag är besviken på några beslut men sådan är VAR och sådan är fotbollen. Det är bara att gå vidare. Jag ville verkligen hjälpa laget genom att göra mål, säger hon efteråt.

- Jag var verkligen frustrerad. Jag hade kontakt. Jag är besviken över att det inte räknades, men om bollen tog min arm så är regeln så. 

White förklarar att England hela tiden kände att kvitteringen skulle komma.

- Vi är väldigt besvikna över att ha förlorat mot Sverige. Vi kände verkligen att vi tog oss tillbaka in i matchen när Fran (Kirby red anm.) gjorde mål. Vi gjorde 2-2 som blev bortdömt, men vi trodde verkligen att målet skulle komma. Frustrerande att inte få in det och vinna matchen. Jag är stolt över alla. Vi gav verkligen allt.  En riktigt tuff match men vi klarade inte av att vinna och det som är den största besvikelsen.

LIVEMATCH
Clock'
MATCHFAKTA
Straffar
-
Aggregerat resultat
-
Målskyttar
Varningar / Utvisningar
Liga / Turnering
Publik
Publicerad 2019-07-06 kl 19:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå