TV: Märkliga bilderna - Kamerun-spelarna vägrade sätta igång spelet

Kamerun släppte in ett mål som godkändes efter VAR-granskning.
Då ville spelarna till en början inte sätta igång spelet igen.
- Otroligt märkliga bilder, säger kommentator Lena Sundqvist i C Mores sändning.

Se den märkliga situationen i spelaren.

På stopptid i den första halvleken gjorde Ellen White 2-0 för England - ett mål som först dömdes bort för offside, men efter VAR-koll ändrade sig domaren och godkände målet.

Efter målet samlades Kameruns spelare i en ring och diskuterade därefter med domaren, och såg ut att inte vilja sätta igång spelet igen med en avspark. Förbundskaptenen sågs också diskutera livligt med fjärdedomaren, och såg allt annat än nöjd ut. Först efter flera minuter sattes spelet igång igen av kamerunskorna.

- Det är otroligt märkliga bilder, säger kommentator Lena Sundqvist i C Mores sändning.