Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Barcelona straffar Raiola - stryper agentens utbetalningar

Spanien

Zlatans agent tog heder och ära av Johan Cruyff. Nu fördömer Barcelona Mino Raiola.
”Vi fryser alla utbetalningar till honom”, skriver klubben på sin hemsida.

Det var i samband med fotbollsgalan som den speciellt inbjudne hedersgästen Johan Cruyff uttalade sig om Zlatan Ibrahimovic framfart i AC Milan. Enligt holländaren hade ”Ibra” äntligen hittat hem och visat att han är som klippt och skuren för Serie A. Vilket enligt Cruyff inte var fallet i La Liga.

- Det är väldigt speciellt att spela i en klubb som Barcelona. Sättet människorna fungerar på är helt annorlunda än i resten av Spanien. De har sina egenheter som du måste anpassa dig till. Det är en mycket svår kultur. Det var förmodligen därför Zlatan inte klarade det, sade Cruyff på måndagen.

Då slog det slint för Mino Raiola. I en intervju med Fotbolls-Expressen.se gav han sig på den före detta storspelaren med en vildsint tirad.

Annons

- Vet ni vad ni kan hälsa Cruyff från mig? Att han kan dra åt helvete!
- Han är en "nobody". När han talar framför Barcelonas pampar reser sig folk upp och går, sade Raiola till Fotbolls-Expressen.se.

Enligt agenten borde Cruyff och Barcatränaren Pep Guardiola ”läggas in på sinnessjukhus” eftersom ingen av dem ”vet någonting om fotboll.”.

- Det finns det ett spel som spelas av barn: Memory! Ett kortspel som går ut på att man ska samla ihop fyra kort av samma sort. Guardiola och Cruyff kan sitta och spela det spelet, sade Raiola.

Själv har Cruyff bemött uppståndelsen med tystnad. Men Barcelona, där han fortfarande jobbar, ställer sig på hans sida:

”Vi skulle vilja slå fast att vi finner Mino Raiolas uttalanden helt oacceptabla”, skriver klubben i ett pressmeddelande.
”Med omedelbar verkan avbryter vi alla planerade utbetalningar till honom”.

Annons
Publicerad 2010-11-16 kl 21:04
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto