Fällman rånad på mål efter superräddning: "Applåderar honom"

David Fällman var sånär att kvittera för Hammarby i den andra halvleken.
Men Peter Abrahamsson stod för en kanonparad.
- Det en bra räddning, säger han till C More.

Se höjdpunkterna från matchen mellan Häcken och Hammarby i spelaren.

Ett decimerat Hammarby föll mot Häcken med 2-0 i en match där domsluten var i fokus. Häcken var i ledning i paus, men 20 minuter in i matchens andra akt blev Bajens David Fällman snuvad på ett kvitteringsmål av Häckens målvakt Peter Abrahamsson. Mittbacken var först framme på ett inlägg och nickade mot mål. På något vänster lyckades dock Hisingslagets sista utpost rädda målet.

- Jag har en nick där jag tror att han får upp reflex, säger Fällman till C More efter matchen.

C More: Vad har du för upplevelse själv av den där sekvensen?
- Att jag applåderar honom och säger att det är en bra räddning.

Abrahamssons lagkamrat Alexander Jeremejeff var imponerad över målvaktens parad.

- Peter håller hos kvar i matchen där. Jag tycker det är säsongens räddning. En handbollsmålvaktsräddning.

Publicerad 2019-07-01 kl 21:43