TV: Peking körde över AIK på bortaplan - efter makalös första halvlek

4-0 i paus.
4-1 efter full tid.
IFK Norrköping chockade AIK under onsdagen.

Redan efter ett par minuters spel föll första målet för kvällen - och det var gästerna som levererade det. Simon Thern gled in i banan, tog sikte och sköt in 1-0 för Peking.

Bara några minuter därefter small det igen när Henrik Castegren gjorde 2-0. Efter en frispark långt in på offensiv planhalva skarvades bollen fram till Castegren som kunde skicka in gästernas andra mål från nära håll.

AIK försökte därefter ta sig in i matchen, men i stället för reducering kom 3-0 för gästande Peking. Jonathan Levi tog sig förbi sin försvarare och kunde strax innan kortlinjen hitta Rasmus Lauritsen som tryckte in 3-0.

Och det slutade inte där. Lars Krogh Gerson gjorde kort efter 3-0 även 4-0 från straffpunkten.

- De gör det bra och vi inte bra. De får mycket kontringar och straffar oss ganska väl, vi går också bet i en mot en-dueller och gör det inte tillräckligt bra. Det är bara att ta nya tag, 45 kvar, säger AIK:s tränare Rikard Norling till Dplay i paus.

I andra halvlek fick AIK ett tröstmål genom Henok Goitom i slutminuterna, men mycket närmare än så kom inte hemmalaget, utan gästande Peking vann med 4-1 efter en rivstart på matchen.

AIK:  Haugaard - Granli, Tihi, Mets - Hussein, Larsson, Adu, Asani - Strannegård, Goitom, Ylätupa

Peking: Pettersson - Castegren, Dagerstål, Lauritsen, Krogh Gerson, Levi, Thern, Blomqvist, Smith, Haksabanovic, Nyman