Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tidigare Blåvitt-stjärna i rävsax: "Känner definitivt att jag kan spela på toppnivån"

Sillybloggen

Tidigare norske IFK Göteborg-backen Haitam Aleesami, 28, tillhörde mellan vintern 2015 och sommaren 2016 Blåvitt. Därefter blev det flytt vidare till Palermo och sedan förra sommaren tillhör han franska laget Amiens.

Amiens blev dock tidigare i år, i och med att franska högstaligan blev avslutad i förtid till följd av coronavirusets utbrott, nedflyttat till den franska andraligan. Amiens har dock bekräftat att man vidtagit rättsliga åtgärder med anledning av att man tycker att nedflyttningen är orättvis och är därmed beredd att ta frågan till domstol. Klubbens första överklagande har dock avslagits, men ännu lever frågan.

Därmed råder det just nu även osäkerhet för flera spelare i klubben, däribland Aleesami. Norrmannen, som har avtal med klubben till sommaren 2022, berättar nu att han vill avvakta utvecklingen innan han tar beslut om sin framtid.

Annons

– Det återstår att se vad som händer med Amiens. Jag trivs i Frankrike och hoppas på att det fattas ett rättvist beslut. Om inte, kommer jag att sitta ner med klubben för att se hur planerna ser ut för framtiden. Jag känner definitivt att jag kan spela på toppnivån. Det har jag bevisat nu, säger han till NTB enligt norska tidningen VG.

Aleesami blev den här säsongen noterad för ett mål och en assist på 25 matcher.

Publicerad 2020-05-27 10:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto