Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Alexander Isak kan få norsk lagkamrat

Sillybloggen

Alexander Isak är en av två nordiska spelare i Real Sociedad, då även Martin Ødegaard, som bekant, är utlånad till den spanska klubben från Real Madrid. Men snart kan de få ytterligare en lagkamrat från Skandinavien, i varje fall om man ska tro Football Insider.

Football Insider uppger nu att Real Sociedad är intresserat av att värva Mohamed Elyounoussi, kusin till förre AIK-anfallaren Tarik Elyounoussi. Den 25-årige norrmannen blev inför den här säsongen utlånad från Southampton till Celtic och har fortsatt kontrakt med den engelska klubben till sommaren 2023, men kan möjligen alltså lämna redan i sommar.

Football Insider rapporterar dock att även Celtic vill köpa loss yttern och att Southampton lär kräva mellan 8 och 10 miljoner pund, mellan drygt 93 och 116 miljoner kronor.

Elyounoussi stod under den här säsongen för sju mål och sex assist på 20 matcher i alla turneringar. Den skotska ligan avslutades i förtid till följd av coronavirusets utbrott och därmed blev Elyounoussi skotsk ligamästare med Celtic. Tidigare har norrmannen bland annat representerat Basel och Molde.

Annons
Publicerad 2020-06-01 21:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto