Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tidigare engelsk landslagsanfallare aktuell för MLS

Sillybloggen

Förre Manchester City-, Chelsea- och Liverpool-anfallaren Daniel Sturridge, 31, har varit klubblös sedan i mars i fjol, då han lämnade turkiska laget Trabzonspor efter att ha brutit mot FA:s bettingregler och blivit avstängd. Sedan förra sommaren är 31-åringen dock åter fri att spela och vill därmed nu ha en ny klubb.

Den engelska tidningen Daily Mirror uppger att MLS-klubbarna DC United och Inter Miami vill plocka in Sturridge inför den kommande säsongen i USA. Sturridge uppges samtidigt ha lite intresse från Premier League att ta ställning till och måste därmed bestämma sig för om han vill ta ett kontrakt i MLS nu eller vänta på att eventuellt få skriva på för en engelsk klubb i sommar inför den kommande säsongen.

Sturridge har gjort 77 mål och 29 assist på 218 matcher i Premier League, men är även noterad för åtta mål på 26 A-landskamper med Englands landslag.

Annons
Publicerad 2021-03-30 07:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto