Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Förre United-målvakten kan återvända till Old Trafford

Sillybloggen

Sam Johnstone, 28, kom till Manchester Uniteds akademi som sextonåring och flyttades upp till seniorlaget som artonåring. Men trots att han tillhörde storklubben mellan 2011 och 2018 spelade han aldrig en enda match för Manchester United. I stället var han utlånad till en rad engelska klubbar innan han skrev på för West Bromwich, där han tagit en ordinarie plats.

Den här säsongen har Johnstone räddat flest skott av alla målvakter i ligan och i mars blev han kallad till det engelska A-landslaget för första gången. Hans nuvarande kontrakt med West Brom löper ut nästa sommar och nu rapporterar brittiska Express & Star att Manchester United är intresserat av att ta tillbaka Johnstone. Detta om David De Gea lämnar klubben i sommar. Även West Ham sägs vara intresserat av Johnstone.

West Brom är just nu näst sist i Premier League och riskerar därmed att åka ur högstaligan. Det kan påverka deras chanser att behålla Johnstone över nästa säsong.

Annons
Publicerad 2021-04-21 16:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto