Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid väljer mellan tre anfallare till januari

Sillybloggen

Edinson Cavani uppges vara på väg bort från Manchester United igen. På deadline day ryktades det om Barcelona, ett intresse som ska ha svalnat. Nu verkar Real Madrid vara intresserat istället.

El Nacional rapporterar att Florentino Pérez vill förstärka Real Madrids trupp och framför allt forwardsalternativen. Luca Jović och Mariano Díaz anses inte vara tillräckligt bra alternativ bakom Karim Benzema.

Planen är fortfarande att väva Kylian Mbappé och Erling Haaland, men förstärkningar behövs redan i januari. Enligt uppgifter väljer storklubben mellan Radamel Falcao, Pierre-Emerick Aubameyang och Edinson Cavani. Den sistnämnde ska vara favoriten och det mest rimliga alternativet.

Real Madrid vill låna en forward uppger El Nacional så att positionen inte blir överflödig om Mbappe och Haaland ansluter. Det återstår att se om Cavani vill flytta till Madrid i sex månader eller stanna och konkurrera om sin position i Manchester.

Annons
Publicerad 2021-09-30 12:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto