Osannolika hjälten: "Visste att det skulle bli en speciell kväll"

Först gav han Liverpool en drömstart.
Och med tio minuter kvar skickade Divock Origi laget till Champions League-final.
- Det handlade mer om laget än om mina mål, säger anfallaren enligt BBC.

Se målen från matchen mellan Liverpool och Barcelona i Sporten i spelaren..

För en vecka sedan hade få förväntat sig att Divock Origi skulle skjuta Liverpool till final i Champions League. Men två skador på Mohamed Salah och Roberto Firmino gjorde att den belgiske anfallaren fick chansen från start under tisdagen.

Och som han tog den.

I första halvlek gav han Liverpool en drömstart och med tio minuter kvar av matchen var det han som sköt Liverpool till final i CL för andra året i rad.

- Det handlade mer om laget än om mina mål. Vi gjorde det så bra och visste att det skulle bli en speciell kväll. Vi vill kämpa hårt för de skadade killarna och det gjorde vi, säger anfallaren enligt BBC.

Barcelona vann det första mötet förra veckan med 3-0, men Liverpool är alltså klart för final efter 4-0 hemma på Anfield.

Publicerad 2019-05-07 kl 23:23