Selina Henriksson blev hjälte för Piteå.
I 85:e minuten sänkte hon Växjö DFF.
- Otroligt skönt, säger hon till Viaplay.

Piteås damallsvenska premiär mot Växjö DFF hemma på LF Arena blev en rysare.

Efter dryga halvtimmen ledde gästerna med 2-1, men Piteå vände och vann till slut.

Först kvitterade Anam Imo på straff i början av andra halvlek. Avgörandet kom sedermera inte förrän i slutminuterna.

Men när klockan stod på 85 minuter klev Selina Henriksson och satte 3-2, vilket blev slutresultatet.

Tre poäng till Piteå i premiären, alltså.

- Det känns otroligt skönt att vi lyckades vända matchen, säger Henriksson till Viaplay efter slutsignal.

- Vi har visat gång på gång att vi är starka. Vi spelar i 90 minuter och är starka.

Piteå IF: Leshnak Murphy - Henriksson, Löfqvist, Ikidi Michael, Green - Holm, Johansson - Edlund, Aronsson, Viklund - Imo.

Växjö DFF: Bay Østergaard - Akgün, Pennsäter, Holmqvist, Redenstrand - Jonasson, Nilsson, Ellingsen - Dupuyu, Arna Nielsdottir, Russell.