Lingard syndbock i tisdags - sedan hjälte under söndagen: "Han var stark och kom tillbaka"

Jesse Lingard blev syndabock efter Manchester Uniteds 2-1-förlust i veckan.
Under söndagen blev han hjälte och uppges nu förhandla om ett nytt kontrakt.
- Han var stark och kom tillbaka, säger United-tränaren Solskjær till BBC.

Jesse Lingard fick utstå rejält med kritik efter Manchester Uniteds 2-1-förlust mot schweiziska Young Boys i veckan, efter att 28-åringen stått för ett misstag som ledde till Young Boys sena 2-1-mål.

Men under söndagen fick han raka motsatsen till roll. Efter att ha blivit inbytt mot Paul Pogba i den 73:e minuten dök Lingard upp i den 89:e minuten och slog till med en drömträff för att ge United 2-1 mot West Ham, vilket sedermera stod sig och blev matchens slutresultat.

Efter matchen hyllades han av tränaren Ole Gunnar Solskjær.

- Jag är så lycklig för Jesses skull. Han hade en tuff kväll i tisdags, men han var stark och kom tillbaka från det idag. En bra vändning (vände bort Kurt Zouma innan målet) och ett bra avslut, säger Solskjær till BBC.

Vidare rapporterade The Guardian-journalisten Fabrizio Romano efter matchen att United, sedan flera veckor tillbaka i tiden, förhandlar med Lingard och hans pappa om ett nytt kontrakt.

Publicerad 2021-09-19 kl 17:56