TV: Ronaldo målskytt när Portugal vände mot Luxemburg

VM-kval Europa

Luxemburg chockade Portugal och tog ledningen i VM-kvalet.
Men Cristiano Ronaldo fick revansch efter att ha rånats på hjälterollen mot Serbien senast.
Världsstjärnan gjorde ett av målen när Portugal vände till 3-1.

Portugal fick "bara" 2-2 borta mot Serbien i VM-kvalet senast när Cristiano Ronaldo trodde att han avgjort på stopptid. Hans avslut såg ut att vara över mållinjen, men domartrion dömde aldrig mål - vilket fick en vansinnig Ronaldo att kasta av sig lagkaptensbindeln i frustration.

På tisdagen gästade portugiserna pyttenationen Luxemburg, rankat 98:a på världsrankingen, i ytterligare en VM-kvalmatch.

Hemmalaget chockade de regerande Europamästarna genom att göra 1-0 efter en halvtimme. Gerson Rodrigues höll sig framme på ett inlägg och nickade in bollen bakom Lopes i bortamålet.

Diogo Jota kvitterade emellertid till 1-1 precis före paus när han nickade bollen i nät från nära håll. I början på andra halvlek skickade sedan Cristiano Ronaldo in 2-1 för Portugal från nära håll när han fullbordade vändningen.

Med tio minuter kvar utökade portugiserna till 3-1 när Joao Palhinha nickade in en vänsterhörna. Än värre blev det för Luxemburg när Maxime Chanot fick sitt andra gula kort och blev utvisad i slutminuterna. Portugal vann till slut med 3-1.

Luxemburg: Moris - Jans, Chanot, gerson, Pinto - V.Thill, Martins, Martins, O.Thill - Rodrigues, Sinani.

Portugal: Lopes - Cancelo, Fonte, Dias, Mendes - Neves, Sanches - Silva, Felix, Jota - Ronaldo.

Luxemburgs match mot Portugal börjar 20:45 och sänds på cmore.se.