Mardrömsstart för Elfsborg - trippla skador

Svenska cupen (herr)

Det kunde inte börjat värre för Elfsborg.
Per Frick, Sebastian Holmén och Gustav Henriksson skadade sig.
Däremellan hann Örgryte göra 1-0 i cupmötet i Göteborg - och vann till slut med 3-2.

Noah Christoffersson ger Örgryte ledningen

Elfsborg åkte till Göteborg för bortamatch mot Örgryte i svenska cupens andra omgång - och fick rejäla kallduschar direkt.

Före avspark tvingades Per Frick kliva åt sidan på grund av känningar i ljumsken och ersättas av Jalal Abdulai.

Med kvarten spelade tvingades man till ett tidigt byte. Buhari Ibrahim ersatte Gustav Henriksson.

Två minuter senare? Då kom 1-0 till Örgryte när Noah Christoffersson höll sig framme och rakade in bollen med vänstern.

Ytterligare fyra minuter senare kunde inte Sebastian Holmén fortsätta, och byttes ut mot Noah Söderberg.

Till Elfsborgs glädje kom dock 1-1 - och det genom inhopparen Abdulai. Knappa halvtimmen var spelad när han nickade in kvitteringen.

Med 35 minuter spelade kom också 2-1 till Elfsborg, när Noah Söderberg satte pannan till bollen.

I andra halvlek prickade dock Öis in två mål - först genom Christoffersson och sedan Niklas Bärkroth - och vändningen till 3-2 var ett faktum. Det blev också slutresultatet.

Alla matcher från svenska cupen sänds på TV4 Play.