TV: Spänning när Trelleborg säkrade cupavancemanget

Svenska cupen (herr)

Trelleborg är vidare i svenska cupen efter att ha vänt 0-1 till seger 2-1 mot Landskrona. Segermålet kom på frispark i 86:e minuten. Landskrona har däremot spelat färdigt.

Det var en ren gruppfinal i svenska cupen mellan Trelleborg och Landskrona på Vångavallens D-plan, och det skulle bli dramatiskt innan slutsignalen ljöd.

Landskrona tog tidigt ledningen när frisparksspecialisten Thierry Zahui bjöd på sitt andra drömmål på tre matcher redan i tredje minuten. I det läget var Landskrona vidare till kvartsfinal.

Det dröjde ända till 75:e minuten innan läget ändrades, när Salif Camara Jönsson satte 1-1. Då var plötsligt Kalmar, tack var sitt resultat mot Gefle, vidare.

Men Camara Jönsson var inte nöjd där, då han i minut 86 styrde in segermålet som betyder att det blir Trelleborg som går vidare till kvartsfinal.