TV: Iran firade vilt - men målet blev bortdömt: "Jublar fortfarande"

Iran trodde sig ha kvitterat och firade vilt mot Spanien i VM.
Då blåste domaren för offside - medan de iranska spelarna fortsatte fira.
- De vet inte om det här och jublar fortfarande, säger C Mores expert Anders Andersson.

Se situationen i spelaren ovan.

Iran jagade i andra halvlek kvittering mot Spanien och trodde sig i den 62:e minuten kvittera mot världsmästaren från 2010. Saeid Ezatollahi slog till efter frispark till vad han och hans lagkamrater trodde var 1-1, men blev i slutändan avblåst för offside.

De iranska spelarna såg dock inte att flaggan kom upp eller hörde att huvuddomaren blåste och fortsatte att fira utan vetskap om att målet blev bortdömt. Efter ett par minuters betänktetid, så gav domaren åter besked om att han stod fast vid sitt beslut.

- Tufft för Iran, men flaggan kom upp ganska tidigt, fortsätter han.

Publicerad 2018-06-20 kl 21:36