Mellberg om framtiden efter ny HIF-förlust: "Den är säkert osäker"

HELSINGBORG. Helsingborgs IF är kvar på jumboplatsen efter 1-2 på Olympia mot Sirius.
Tränaren Olof Mellberg ser framtiden som oklar.
- Den är säkert osäker, säger Mellberg till Fotbollskanalen.

Se Sporten med målen från matchen i spelaren.

Helsingborg tog en tidig ledning efter Mix Diskeruds hörnmål i den sjätte minuten. Men tre minuter innan halvtidsvilan kvitterade Sirius Stefano Vecchia och bortalagets segermål kom på straff i den 89:e minuten genom Mohammed Saeid.

- Jag är besviken så klart. Jag tycker att vi kunde skapat mer mot Sirius. Det tyckte jag häromdagen också. Vi har stora möjligheter att såra de men gör det inte tillräckligt ofta under hela matchen egentligen, säger Olof Mellberg.

HIF har bara två vinster och ligger sist i allsvenskan. Mellberg ser inte framtiden som självklar med denna resultatrad.

- Den är säkert osäker. Vi ligger sist och så är det säkert för de flesta tränare som inte är där de vill vara, säger Mellberg som inte tänker avgå som HIF-tränare.