Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:25
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Arsenal trappar upp jakten efter Gyökeres

Sillybloggen

Viktor Gyökeres, 25, har under den här säsongen gjort stort succé i Sporting, och har som en följd av det kopplats ihop med flera storklubbar som Arsenal, Chelsea, Liverpool, Milan, Manchester United och Paris Saint-Germain.

I måndags uppgav HITC att United visar nytt intresse för Gyökeres, och nu rapporterar den portugisiska tidningen Jornal de Notícias att Arsenal trappat upp jakten efter forwarden. Ett bud efter säsongen uppges vara “allt mer troligt”, samtidigt som London-klubben helst sägs vilja ligga under den påstådda utköpsklausulen på 100 miljoner euro, drygt 1,1 miljarder kronor. 

Gyökeres har kontrakt till 2028, och sa nyligen följande om det påstådda storklubbsintresset:

– Det är väl ett kvitto på att jag har presterat bra. Men det är väl inget jag tar på för stort allvar, eftersom det bara är spekulationer. Men det är klart att det är kul, sa han under den senaste svenska landslagssamlingen.

Annons

25-åringen, som anslöt från Coventry förra sommaren, är den här säsongen noterad för 36 mål och 16 assist på 43 framträdanden.

Publicerad 2024-04-16 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto