Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

6:43
Nästa

Avbryt
Försök igen

Nya uppgifter: Man United intresserat av Gyökeres

Sillybloggen

Viktor Gyökeres, 25, har under den här säsongen gjort stort succé i Sporting, och har som en följd av det kopplats ihop med flera storklubbar som Arsenal, Chelsea, Liverpool, Milan, Manchester United och Paris Saint-Germain.

Nu kommer HITC med nya uppgifter om att Manchester United visar intresse för Gyökeres, då klubben uppges vara ute efter att värva en ny forward. Enligt HITC är United-ledningen redo att gå vidare med intresset – om det inte innebär att klubben går miste om andra transfermål.

Olika uppgifter har förekommit om Gyökeres prislapp, allt från 900 miljoner kronor till över en miljard kronor. I grunden uppges det finnas en utköpsklausul på 100 miljoner euro, drygt 1,1 miljarder kronor. Han har kontrakt till 2028.

Nyligen sa Gyökeres följande om det påstådda storklubbsintresset:

– Det är väl ett kvitto på att jag har presterat bra. Men det är väl inget jag tar på för stort allvar, eftersom det bara är spekulationer. Men det är klart att det är kul, sa han under den senaste svenska landslagssamlingen.

Annons

25-åringen, som anslöt från Coventry förra sommaren, är den här säsongen noterad för 36 mål och 16 assist på 43 framträdanden.

Publicerad 2024-04-15 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto