Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

0-0 mot Gefle gjorde Nanne nöjd

Nanne Bergstrand lämnade Strömvallen i Gävle som en tämligen nöjd man. 0-0 var inte upplyftande för publiken men med tanke på Kalmartränarens umbäranden före matchen var resultatet tillfredsställande.

- Vi hade ett tufft utgångsläge idag när sex man ur startelvan vaknade upp med magsjuka i morse. Men samtliga lämnade klartecken efter lunch. Att dessutom få med sig en poäng efter att ha spela med en man mindre i 50 minuter är starkt gjort, säger Bergstrand till TT.

Det var Paulus Arajuuri som drog Alexander Gerndt i tröjan i den 40:e minuten och domaren Martin Ingvarsson var obeveklig - rött kort direkt.
- Jag kan inte säga att det var fel, konstaterade Bergstrand krasst efteråt.

Däremot var inte Gefletränaren Pelle Olsson speciellt nöjd med utvisningen. I och med att Ingvarsson blåste av fick Gerndt aldrig fullfölja anfallet.
- Jag hade hellre sett vad Gerndt hade gjort det med det där friläget än att få en frispark från distans och spela elva mot tio i 50 minuter, sade Olsson till TT.

Trots övertaget i numerär vad gäller antalet spelare var Olsson inte alls nöjd med Gefles spel.
- Vi spelar för långsamt i andra halvlek. Kalmar täcker av alla ytor och vi klarar inte av att spela oss loss.

Även om Olsson verkade missnöjd med det mesta såg han ändå något positivt efter 0-0 mot Kalmar.
- Vi är nöjda med att vi sätter stopp för den resultatmässiga trend vi haft på slutet. Vi gör en bra första halvlek. Det är många spelare som höjer sig en nivå jämfört med de senaste veckorna.

Publicerad 2010-05-02 kl 20:42
Annons
Annons
Annons