Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

18.30 Ekwall vs Lundh med Lagrell om Lars Lagerbäcks framtid

Allsvenskan

Lars-Åke Lagrell är gäst i kvällens Ekwall vs Lundh. Ordföranden i svenska fotbollsförbundet avslöjar att han vill sitta kvar som förbundsbas även efter 70-årsdagen. Dessutom reder han ut turerna kring Lars Lagerbäck.

Missa inte kvällens Ekwall vs Lundh med Lars-Åke Lagrell som gäst. Den pratglade ordföranden i fotbollsförbundet ger sin syn på mediernas bevakning av fotboll och avslöjar att han ibland skickar ilskna och långa mejl.

Vi grillar honom på hur länge den nu 69-årige förbundsbasen ska sitta kvar i ledningen för förbundet. Aldrig har en så gammal ordförande lett förbundet.

Han får även i uppgift att peka ut sin efterträdare.

Självklart går vi igenom Lars Lagerbäcks framtid med den högste chefen och försöker ta reda på namnen på tänkbara ersättare.

Vad det står på förbundets lista får du veta i kväll.

I det extramaterial som ligger på fotbollskanalen.se från och med i kväll tippar Lagrell allsvenskan, utser sin favoritklack i Sveriges högsta serie och tar ut sin favoritspelare i landslaget.

Annons

Dessutom pekar han ut den fotbollsledare som får mest rubriker under 2009.

Publicerad 2009-02-19 kl 13:09
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto