POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Abelsson hälsade på hos Trelleborg

Peter Abelsson var och hälsade på i Trelleborg nyligen.
- Han har haft både Tom (Prahl) och Alf (Westerberg) som tränare, så de håller kontakten, säger TFF.s klubbdirektör Lasse Larsson till fotbollskanalen.se.

Före detta trelleborgsspelaren Peter Abelsson var i Trelleborg och hälsade på. Men någon värvning är inte aktuell enligt klubbdirektör Lasse Larsson.
- Det var ett helt socialt besök, säger han.
Håller ni kontakten med honom i och med att han är en av era före detta spelare?
- Ja, han har ju haft både Tom Prahl) och Alf (Westerberg) som tränare, så de håller kontakten. Konstigare än så är det inte.

Lasse Larsson säger att även om det inte är någon värvning på gång av just Peter Abelsson så välkomnar de gärna tillbaka före detta spelare.
- Javisst. Om man tar Jonas Bjurström som stack till Esbjerg som exempel så när vi hörde att han inte trivdes så såg vi till så att han kom hem igen., säger han.
- Det är en fördel om en spelare känner klubben, fortsätter Larsson.

Peter Abelsson lämnade Trelleborgs FF för Malmö FF då de senare behövde förstärkning efter att ha sålt Daniel Majstorovic. Abelsson var med och spelade guldet till Malmö FF 2004 och gjorde även ett viktigt nickmål mot israeliska Maccabi Haifa i kvalet till Champions League 2005.

2006 värvade Tom Prahl den numera 31-årige mittbacken till Viking dit Prahl flyttade efter sin tid i Malmö FF. Abelsson har sedan dess haft skade problem och har inte spelat en enda match under säsongen 2008.

Abelssons kontrakt går ut i år och har ännu inte erbjudits något nytt av Viking Stavanger.

Mittbacksfrågan är högaktuell för Trelleborgs FF då det surrar friskt kring deras U21-landslagsman Rasmus Bengtsson som kopplats ihop med såväl FC Köpenhamn och Hammarby.

Publicerad 2008-11-11 kl 20:47
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå