Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Agentens miss tvingade Tinnerholm till dementi: "Pinsamt men sant"

Foto: Bildbyrån.

Enligt agenturen Nordic Sky var Anton Tinnerholm klar för Levski Sofia.
Huvudpersonen fick gå ut med en dementi.
- Det är pinsamt men sant, det är genant, givetvis. Men det är den mänskliga faktorn, säger agenten Per Jonsson till Aftonbladet.

Under gårdagen uppgav Expressen att Anton Tinnerholm fått ett kontraktsförslag från den bulgariska klubben Levski Sofia. Enligt tidningen skulle Tinnerholm resa till Sofia för att bekanta sig med klubben och därefter fatta ett beslut.

Tidigt på torsdagsmorgonen gick hans agentur, Nordic Sky (bolaget hans agent Per Jonsson representerar), ut på både  Twitter och Facebook och meddelade att Tinnerholm skrivit på: ”Officiellt: vår klient Anton Tinnerholm skrev igår kväll på ett avtal med den bulgariska klubben Levski Sofia”, skrev företaget.

Anton Tinnerholm själv gick ett par timmar senare ut och förnekade att ett beslut fattats om ny klubbadress: ”Det påstås i media och på sociala medier att jag skulle ha fattat ett beslut och skrivit på för en ny klubb. Detta stämmer inte. Jag går fortfarande igenom mina olika alternativ och känner ingen stress”, skrev han på Instagram.

Det hela visade sig vara ett misstag från agentfirman.

- Anton Tinnerholm och jag är i Sofia för att besöka klubben, men han är INTE klar för Levski Sofia, säger agenten Per Jonsson till Aftonbladet.

- Det är vi som har skrivit fel på vårt eget instagramkonto. Det är pinsamt men sant, det är genant, givetvis. Men det är den mänskliga faktorn.

Kvällsposten skriver att Tinnerholms avtal med Per Jonsson är på väg att gå ut, vilket även bekräftas av uppgifter till Fotbollskanalen. Därefter är spelaren fri att ta hjälp av någon annan rådgivare.

Tinnerholm utsågs under tisdagskvällen till allsvenskans bästa back på galan Allsvenskans Stora Pris.

Fotbollskanalen söker Anton Tinnerholm för en kommentar.


Publicerad 2017-11-09 kl 09:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons