Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Aiesh tillbaka efter dödsfall i familjen: "Väldigt viktigt att vara med henne sista veckan"

Allsvenskan 2020-02-20 kl 14:48

Hosam Aiesh stannade hemma från Blåvitts träningsläger.
Nu berättar han att hans mormor har gått bort.
- Att få vara med min mormor under den sista veckan var väldigt, väldigt viktigt för mig, säger han till GP.

Foto: Bildbyrån

Hosam Aiesh stannade hemma när IFK Göteborg åkte till Portugal för träningsläger inför säsongen. Yttern var inte med på planet till medelhavet och beskrev själv på Instagram varför.

"Innan det börjar skrivas och spekuleras varför jag inte åkte med laget till Portugal så tar jag detta en här en gång för alla. Tyvärr så befinner jag mig på sjukhuset där en väldigt nära familjemedlem håller på att mista sitt liv. Familjen går alltid först" skrev mittfältaren i ett inlägg.

Aiesh var tillbaka med resten av laget under torsdagen, då Blåvitt gjorde första träningen sedan hemkomsten från Portugal. Han menade att det var skönt att vara tillbaka och kallar de senaste veckorna för tuffa.

ANNONS

- Jag förlorade min mormor som jag har vuxit upp med. Hon var väldigt ung, 60 år gammal. Vi hade en väldigt bra relation, hon var som en andra mamma. Det var därför jag inte valde att åka med på lägret, säger han till GP och fortsätter:

- Det var ett givet val. Familjen går först och jag behövde vara vid min mammas sida. Och även för min egen skull. Att få vara med min mormor under den sista veckan var väldigt, väldigt viktigt för mig. Jag kommer ju aldrig träffa henne igen.

Göteborg inleder sitt cupspel på lördag mot Västerås SK. Aiesh hoppas kunna komma till spel och att fotbollen ska ge honom styrka.

- Det hoppas jag. Kanske inte 90, men jag hoppas göra några minuter.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto