Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

AIK inför pensionärssektion på Friends Arena

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

AIK hade ett uppmärksammat pensionärstema i höstens möte med Gefle.
Nu meddelar klubben att man inför en pensionärssektion på Friends Arena.

"AIK kallar på en saknad generation". Så lydde rubriken på en text som AIK publicerade på sin hemsida några veckor innan höstens hemmamöte med Gefle på Friends Arena. I den presenterade klubben en ny satsning som går ut på att locka fler pensionärer till matcherna.

Inför matchen mot Gefle gick sedan samtliga spelare in arm i arm med en pensionär, istället för barn som det brukar vara. En händelse som uppmärksammades stort även i internationell press.

AIK fortsätter att satsa på att locka pensionärer till sina hemmamatcher. Klubben går nu ut med att man till nästa säsong kommer att införa en pensionärssektion på Friends Arena.

"Vårt senaste tillskott bland årskortsalternativen är en pensionärssektion där du som pensionär kan se AIK Fotbolls hemmamatcher från bra platser på den östra läktarens kant på läktare 1 till ett bra pris. Sektionen har egen ingång med både rulltrappa samt hiss och ligger i närhet till färdtjänst, taxi och kommunala färdmedel i form av pendeltåg. I närhet till sektionen finns kiosker där du kan köpa fika och lättare förtäring i paus samtidigt som du bekantar dig med dina bänkgrannar", skriver AIK på sin hemsida.

Se när AIK-spelarna gick ut på planen arm i arm med pensionärer inför mötet med Gefle i höstas i spelaren ovan.

Publicerad 2016-12-05 kl 16:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons