Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AIK rekryterar från norsk toppklubb

Allsvenskan

AIK har hittat en ny utvecklingschef till sin pojkakademi.
Klubben meddelar att man har gjort klart med Magni Fannberg från Brann.
- Det känns fantastiskt kul och stimulerande, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Foto: Bildbyrån/AIK.

AIK har under en tid letat efter en ny utvecklingschef till sin akdemi på pojksidan. Den processen är nu avslutade. Klubben meddelar att man rekryterat Magni Fannberg från den norska toppklubben Brannn, där han varit utvecklingschef.

- Det känns fantastiskt kul och stimulerande att få vara med och driva utvecklingsarbetet i Sveriges bästa och största fotbollsklubb. Jag känner mig väldigt stolt och kommer att göra mitt bästa för att bidra till utveckling i en redan fantastiskt spännande miljö, säger han i en kommentar på klubbens på hemsida.

AIK:s akademichef Johannes Wiklund om tillskottet:

- Vi är väldigt glada över att ha landat en rekrytering av Magni till pojkakademin. Vi satte tidigt upp en kompetensprofil och tittade samtidigt över såväl arbetsbeskrivningen för funktionen och tog oss an de delar som tillfället erbjöd att skruva lite på. Redan i den initiala rekryteringen framstod Magni som rätt, något som vi blivit än mer övertygade av under den process som varit. Nu ser vi fram emot en period där han får lära känna AIK Fotboll bättre och sätta sig in i de pågående utvecklingsprocesserna i klubben, säger han i en kommentar på klunnems hemsida.

ANNONS

Fannberg ansluter den 1 juli i sommar. Islänningen har tidigare verkat i Brommapojkarna.

Publicerad 2019-03-12 kl 12:16

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto