Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AIK-stjärnans comeback dröjer - missar ytterligare matcher

Allsvenskan

Nabil Bahoui har missat AIK:s matcher mot Göteborg och Norrköping.
Nu missar han ytterligare matcher.
- Vår bedömning är att man ska kunna göra några hundraprocentiga pass där han klarar av allt innan han går in i spel, säger AIK-tränaren Bartosz Grzelak till Expressen.

Foto: Bildbyrån.

Nabil Bahoui har dragits med en ljumskskada de senaste veckorna och har missat AIK:s matcher mot IFK Göteborg och IFK Norrköping. Nu, uppges AIK behöva vänta ytterligare innan klubbens stjärna är tillbaka i spel.

Expressen rapporterade under onsdagen att Bahoui fortfarande inte är spelklar. Således kommer han att missa matchen mot Sirius och med stor sannolikhet även matchen mot Varberg.

- Den enda som saknas är fortsatt Nabil. Det blir inte den här matchen (Bahouis comeback), vi får se, och det är svårt att säga men jag har svårt att se att han kommer till start mot Varberg, säger AIK-tränaren Bartosz Grzelak till Expressen.

ANNONS

Bahoui är inte ens tillbaka i full träning än.

- Vår bedömning är att man ska kunna göra några hundraprocentiga pass där han klarar av allt innan han går in i spel.

I övrigt meddelar Grzelak att resterande spelatruppen är friska. Även Mikael Lustig som missade matchen mot IFK Norrköping senast är spelklar.

Publicerad 2020-10-28 kl 16:27

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto