Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AIK-talang hyllar ''Bangurorna''

Allsvenskan

Viktor Lundberg imponeras av Bangura och Bangura. Redan efter två matcher inser han att AIK sitter på något extra med Sierra Leone-duon.

- Det är kul att spela med två så duktiga anfallare, säger Viktor Lundberg till FotbollDirekt.se.

I derbyt fick Lundberg spela tillsammans med Mohamed och mot Mjällby var det Teteh som var anfallspartner till honom - men be honom inte om vem som är bäst.
 
- Det funkade bra i derbyt och det funkade bra idag. Båda visar att de verkligen håller i allsvenskan.

Många trodde nog inför säsongen att det skulle bli två gånger Bangura i AIK:s anfall men faktum är att det är Viktor Lundberg själv som har spräckt duon så här långt -  och gått från kantspelare till anfallare. Han hoppas nu gå ännu längre i sin utveckling.

ANNONS

- Jag försöker alltid vara så bra som möjligt. Jag känner att jag har fått förtroende från ledarstaben och jag spelar där Alm vill att jag ska spela.
- Kanten eller centralt, det spelar ingen roll men jag går helst in lite centralt även om jag spelar på kanten, säger Lundberg.
 
Lundberg också har gjort sig känd för sitt tunga skott som vi har fått sett prov på allt oftare.

- Jag försöker alltid träffa inom ramen och denna gång gick det bra. Jag fick klockren träffa och idag var det ett av de snyggare målen som jag gjort.

Mats Jonsson

 

Publicerad 2011-04-11 kl 09:28
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto