Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

AIK utmanar Dif: "Vi är intresserade av Guidetti"

Allsvenskan

Djurgården vill värva John Guidetti.
Nu får de konkurrens - av sin största rival.
- Vi är intresserade - om han kommer hem, säger AIK:s Jens Andersson.

Djurgården är beredda att betala uppemot 300 000 kronor i månaden för Premier League-proffset. Det uppgav Sport-Expressen i går. Planerna på Guidetti bekräftades också snabbt av Djurgården.

I dag kommer ännu en bomb.

FotbollDirekt.se kan nu avslöja att AIK:s sportchef har samma planer som Djurgården.
För bara en vecka sedan kontaktades Guidettis agent och nu är 18-åringen tillsammans med Ivan Obolo och Martin Mutumba ett AIK-spår inför kommande säsong.

- Han är ett spår vi har och vi vill vara med om John om han bestämmer sig för att komma hem. Tyvärr ser det inte ut att bli så - som jag har uppfattat det. Beskedet vi fick när vi kontaktade hans agent är att han troligen inte kommer att spela i Sverige.

ANNONS

- Det har i nuläget fått oss att ta ett steg tillbaka och prioritera annat - men det är klart att han blir aktuell om han trots allt skulle vilja spela i allsvenskan, beroende på hur vår situation då ser ut.

Under alla omständigheter har Djurgården fått svårast tänkbara konkurrens.
För om Guidetti trots allt på allvar öppnar för spel i allsvenskan så finns tidigare tydliga kopplingar till Solna-klubben. Supertalangen har tidigare både tränat med AIK (sommaren 2009) och på sin Facebook-sida visat att hjärtat finns i klubben.

Vad säger du om hans löneanspråk?
- Det är ingenting jag kommenterar. Eftersom hans agent gett oss svaret att det inte är troligt att han kommer att spela i Sverige så har vi inte heller lämnat något bud, avslutar Jens Andersson.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-02-03 kl 12:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto