POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

AIK värvar nytt - fler förändringar på gång

AIK har gjort klart med ett långsiktigt nyförvärv inför omstarten av allsvenskan. Mittfältaren Daniel Gustavsson ansluter från Västerås SK.
- Det är en spännande spelare och det är en investering för framtiden, säger Ola Andersson till fotbollskanalen.se och bekräftar att fler förändringar kan vara på gång.

Den lovande 18-åringen Daniel Gustavsson har bara spelat under våren i Västerås sedan han kom från Kungsör. Nu är han klar för AIK men det dröjer innan han drar på sig den svartgula tröjan.

- Han är kvar i Västerås säsongen ut för att bli ännu bättre och få en bättre start inför 2009 hos oss. Det tror vi är det bästa, säger sportchefen Ola Andersson.

AIK har även haft mittfältaren Yussuf Saleh på provspel från Vasalund och denne är inte avskriven tros värvningen av Gustavsson.

- Vi har fortfarande en diskussion med Vasalund. Men hur mycket vill jag inte gå in på.

Daniel Arnefjord kan vara på väg bort ifrån AIK, Örebro kan bli nästa klubb.

- Örebro är en av flera klubbar som visat intresse. Och vi har haft en kontakt men det är svårt för mig i dagsläget gå in på något djupare kring det.

Bojan Djordjic har haft meniskproblem men närmar sig comeback.

- Han är snart tillbaka i full träning, sen beror det på hur han svarar på den. Om det är till första andra eller tredje matchen det är svårt att svara på.
- Det ser positivt ut i alla fall.

Och hur är läget med Gabriel Özkan?
- Samma där men det har vi sagt förut många gånger. Rehabiliteringen går bra men det verkliga beskedet får man när han går in i match.
- Det har sett bra ut tidigare men när man släpper loss de sista procenten är det något som händer i muskeln. Och då har det gått sönder lite grann.
- Det ser bra ut men han kommer inte vara tillgänglig för spel den första matchen.

Publicerad 2008-06-25 kl 14:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå