Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Molde jagar Andreas Alm - kan ersätta Solskjaer

AIK

Ole Gunnar Solskjaer har lämnat Molde för Cardiff.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill den norska klubben ha Andreas Alm.

- Inga kommentarer, säger vice ordförande Odd Ivar Moen.

Foto: Scanpix.

Andreas Alm.

På torsdagen blev det klart att Ole Gunnar Solskjaer lämnar Molde för att ta över Premier League-laget Cardiff. Nu letar den norska klubben efter en ersättare - enligt uppgift till fotbollskanalen.se vill man ha Andreas Alm.

- Vi sitter i möte nu. Jag har inga kommentarer till någonting, säger Moldes vice ordförande Odd Ivar Moen till fotbollskanalen.se.

Andreas Alm har två år kvar på kontraktet med AIK vilket innebär att Molde måste köpa loss tränaren. Med tanke på att Cardiffs rike ägare Vincent Tan köpte loss Solskjaer så lär det finnas resurser i den norska klubben. Fotbollskanalen.se erfar att AIK:s tränare vet om Moldes intresse.

Annons

Andreas Alm har ett bra rykte i Norge efter att han dels har spelat i Kongsvinger, dels efter att hans bok har släppts i Norge vilket gjorde att han åkte runt och höll föredrag i landet.

Andreas Alm har varit huvudtränare i AIK sedan 2011 och han har fört laget till två andraplatser och till en fjärdeplats.

Fotbollskanalen.se har sökt Andreas Alm och AIK:s sportchef Björn Wesström.

Publicerad 2014-01-02 kl 16:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto