AIK:s nyförvärv utvisad för slag

AIK:s nya anfallare "Crespo" fick rött kort efter att ha slagit till Markus Thorbjörnsson.
Då vann Kalmar FF med 2-0.
- Han filmade, säger "Crespo" till fotbollskanalen.se.

41 minuter in i mötet mellan AIK och Kalmar FF fick Alhassan "Crespo" Kamara rött kort. Enligt linjedomaren slog han till Kalmar-backen Markus Thorbjönsson.
- Jag gjorde inget. Det var inte rött kort. Han filmade och var som en bebis, säger "Crespo".

Eftersom utvisningen var grov tvingades AIK att spela med en man mindre, trots att det var en träningsmatch. Och det blev för tufft för hemmalaget - speciellt med tanke på att Jonathan McDonald hade gett Kalmar ledningen strax innan det röda kortet.

AIK orkade inte resa sig. Åtta minuter in i den andra halvleken fastställde McDonald slutresultatet till 2-0. Hemmalagets högerback Martin Lorentzson slarvade i ett anfall och Kalmar kontrade. Kristoffer Fagercrantz slog en djupledsboll till McDonald som blev helt fri efter att Niklas Backman gjort en felbedömning. Kenny Stamatopoulos räddade det första skottet, men hade ingen chans på returen.

Publicerad 2012-02-18 kl 16:23