POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

AIK:s tränarteam komplett - doldis blir assisterande

Förra veckan blev det känt att Andreas Alm kommer assistera tränaren Mikael Stahre i AIK. Nu är det klart att doldisen Christer Swärd kliver in i samma roll som Alm.

59-årige Swärd kommer närmast från Svenska Fotbollförbundet där han arbetat som instruktör och talangutvecklare i Värmland och Västergötland. Swärd har tidigare tränat olika lag mellan division 4 och 1. Sedan mitten av 90-talet har han jobbat som talangutvecklare.

- När Mikael Stahre ringde mig och beskrev min roll i teamet blev jag såväl nyfiken som glad. Dels för att få jobba i en toppklubb som AIK, dels för att Micke vill nyttja den erfarenhet jag fått genom mitt arbete på Svenska Fotbollförbundet, säger Christer Swärd till aikfotboll.se.

- Vi har sökt spetskompetens inom de områden som respektive funktion ska ansvara för i AIK:s tränarteam, nu har vi personerna på plats och jag känner stor tillfredställe i det. Nu går vi in i planeringsfas för att vara maximalt förberedda och synkade när spelarna kommer i januari, säger sportchefen Björn Wesström.

Publicerad 2008-12-01 kl 17:39
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå