Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ailton fyramålskytt mot Trelleborg

Allsvenskan

Formstarka Trelleborgs FF var helt chanslöst mot FC Köpenhamn i en träningsmatch. Danskarna vann med 5-0 och fyra mål gjordes av Ailton Almeida.
- Han var i särklass, berömmer Köpenhamns tränaren Ståle Solbakken.

Trelleborg kom till spel med starkt manskap - dock saknades mittbacken Rasmus Bengtsson och Marcus Sahlman. FC Köpenhamn i sin tur vilade stora delar av representationslaget. Bland annat fick Cesar Santin och Oscar Wendt börja vid sidan av. Mikael Antonsson som inte har spelat någonting i årets seriespel tog plats i det centrala försvaret.

Trots det var FC Köpenhamn numret större. Förre ÖIS-stjärnan Ailton Almeida gjorde fyra mål - två i vardera halvlek.

- Det gick väldigt bra. Trelleborg ställde nästan upp med sin starkaste uppställning och det är ett lag som besegrade serieledande Kalmar. Trots det har vi 3-0 i halvlek. Matchen visar att vi har en bred trupp med många individuella kvalitéer. Ailton var i särklass idag, gör fyra mål och passar fram till Mads Laudrups 3-0-mål, säger FCK:s tränare Ståle Solbakken till klubbens officiella hemsida.

ANNONS

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-10-10 kl 15:31
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto