Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Alla släppta efter derbybråket

Allsvenskan

Samtliga de åtta personer som greps vid bråket i samband med Skånederbyt i Malmö har släppts, uppger Skånepolisens informatör Cindy Schönström-Larsson på morgonen.

Fyra av dem är misstänkta för våld mot tjänsteman, bland annat efter att ha kastat föremål mot poliser. En person som kastat en fyrverkeripjäs mot polisen är misstänkt för försök till våld mot tjänsteman, en är misstänkt för våldsamt upplopp, en för förberedelse av misshandel och en för framkallande av fara, också detta efter avfyrande av fyrverkeripjäs.
Totalt omhändertogs dessutom ytterligare 30 personer. Tio av dem avvisades till Danmark, eftersom det fanns misstanke om att de skulle begå brott. Övriga är också släppta.
Polisen har däremot inte gripit någon för den grova misshandeln av en lokförare. Kvinnan stod utanför ett tåg på Malmö centralstation sent på tisdagseftermiddagen när en person tryckte upp henne mot tåget och stoppade in en smällare i hennes mun.

ANNONS
Enligt Cindy Schönström-Larsson lyckades hon spotta ut den men den smällde utanför hennes mun. Enligt polisanmälan skadades hon på överläppen.

TT

Publicerad 2008-10-01 kl 09:53
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto