Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Allsvensk klubb jagar Djurgårdsback

Den föredetta Djurgårdsförsvararen väljer spel i Sverige igen och jagas nu av en allsvensk klubb.

- En allsvensk klubb har hört av sig. Vi ska börja förhandla inom kort, säger Djurgårdens förre försvarare Peter Magnusson.

Peter Magnusson lämnade i fjol Djurgården. Efter en schism fick han gå och hamnade i HJK Helsingfors där han i år blivit finsk mästare och fått göra Europamatcher mot både Partizan Belgrad och Besiktas.
Men någon fortsättning i Finland blir det inte för Magnusson som nu är hemma i Stockholm igen men utan att Djurgården är aktuellt.

- Jag har bestämt mig för att lämna Finland och hemma i Stockholm igen. Nej, Djurgården blir det inte. Men vilken klubb det handlar om vill jag inte säga.

Syrianska?
- Det vill jag inte gå in på. Inga kommentarer.

Hur ser du på AIK och Hammarby om den möjligheten skulle öppna sig? - Det är känsligt. Men jag måste först och främst se mig själv som professionell fotbollsspelare och Hammarby har jag känslor kvar för sedan jag spelade ungdomsfotboll där.

Är du tvärsäkert en bättre fotbollsspelare i dag?

- Ja, det är jag. Jag har ju ändå spelat med finska mästarna som kanske skulle vara som ett mittenlag i allsvenskan och HJK slog ju ett lag som AIK innan säsongen.

- Men så har jag också spelat i Champions League mot Partizan Belgrad och i Europa League mot Besiktas och inte gjort bort mig. Så jag har absolut växt som fotbollsspelare i Finland.

Publicerad 2010-10-28 kl 17:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons