Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Allsvenska klubbar jagar svensk superdoldis

Allsvenskan

Hört talas om Robin Kacaniklic? Nej, tänkte väl det. Men nästa säsong kan den 22-årige mittfältaren dyka upp i allsvenskan.

- Jag har pratat lite löst med två allsvenska klubbar. Jag vill inte säga vilka men allsvenskan är absolut ett alternativ, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Robin Kacaniklic är fotbollsfostrad i Helsingborg men har också tillhört Mjällbys organisation.
Men där blev det ingen fortsättning och då också Ängelholm gav honom nobben såg den framtida karriären oviss ut. Han åkte över till brodern Alexander i England och fick provträna med Tranmere men där blev det inget heller.

- Det är inte lätt att få ett kontrakt eftersom många klubbar inte har pengar, säger Kacaniklic.

Men det skulle komma en öppning - alla spelare får förr eller senare anbud och så blev det också för Kacaniklic. Brumunddal i norska andraligan hörde av sig och undrade om Kacaniklic var sugen på spel för dem.

Annons
- Jag hade aldrig hört talas om Brumunddal och var rätt tveksam till att hoppa på grejen. Samtidigt ville jag inte ge upp fotbollen så jag tog en chans och åkte dit. Folk i Brumunddal har varit hyggliga och hjälpt mig mycket. Jag har definitivt fått en knuff framåt i karriären.

För den norska klubben gjorde han fem mål och ett par målgivande passningar på tio matcher och det gjorde att större klubbar fick upp ögonen för honom. Bland annat Lilleström, där Magnus Powell ingår i klubbens organisation.

- Jag tränade med laget säsongen ut och det verkar som att Lilleström är intresserat. Managern Henning Berg vill att jag kommer tillbaka i decmeber när träningen börjar igen efter deras uppehåll.

- Sedan vet man ju inte hur det blir. Men just nu ser allting väldigt positivt ut. Det känns som att jag fått en nytändning.

Annons
Publicerad 2010-11-11 kl 10:35

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto