POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Allsvenskt intresse för Assyriskas succéduo

Assyriskas brasseduo Alex och Dinho har bara varit i Sverige i två månader. Men redan nu drar allsvenska föreningar i succéförvärven.

- Ja, vi har fått förfrågningar, både från svenska och utländska klubbar, säger Assyriskas sportchef Aydin Aho till FotbollDirekt.com.

Samma dag som transferfönstret bommade igen landade brassarna Marcos "Dinho" Ferreira och Alessandro Silva Perreira, som lyssnar till artistnamnet Alex, i Sverige. Bara två månader senare är duon stekheta på transfermarknaden. Anfallaren Dinho har gjort fem mål och Alex dominerar på en ytterbacksplats och har dessutom svarat för två fullträffar.

- Dinho är den som har fått mest uppmärksamhet. Han har gjort fem mål, men är också extremt bra i spelet. Alex är också fantastiskt bra även om det är svårare att synas som back, berättar Aho.

Nykomlingen i superettan, Assyriska, har startat serien fantastiskt bra och är obesegrade efter sju omgångar. Och att sälja sina brassar redan nu är inte aktuellt.

- Vi har sagt till dem som har ställt frågan om Alex och Dinho att vi är en klubb med ambitioner och de har bara varit här i två månader. Så det är inte aktuellt att sälja.

De är alltså inte till salu? - Det är väl en klyscha att allt är till salu till rätt pris. Men de har inte varit här så länge än och vi vill skörda frukter av deras spel på planen först.

Så det finns intresse för bägge? - Ja, det finns intresse för bägge, svarar Aydin Aho.

Bägge spelarna sitter på ett tre år långt kontrakt.

Publicerad 2008-05-27 kl 13:23
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå