POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Allt emot - då levererar Bajen: "Tony har förberett oss på allt"

Svarta rubriker, ekonomisk kris, kaos i klubben och de ordinarie anfallarna långtidsavstängda. Då lever Hammarby upp igen och fungerar som ett lag. Mot Brommapojkarna kom andra raka 1-0-segern.

- Det är mycket snack just nu, men Tony (Gustavsson, tränare) har förberett oss på allt, säger matchhjälten Louay Chanko till PPV.

- Vi är i ett pressläge och det gillar jag.

Inte mycket har handlat om fotbollen på slutet när det har skrivits om Hammarby. Istället har det handlat om en ekonomi som är körd i botten eller att fotbollschefen har fått sparken. Dessutom har Hammarby en plågsamt lång avstängning på sin stjärna Charlie Davies. Trots det eller kanske tack vare alla motgångar sliter Hammarby som ett lag igen. Det är inte speciellt vackert, men det har resulterat i två raka trepoängare.
- Det är vinsten som räknas, hur spelet ser ut har ingen som helst betydelse, menar Chanko.

Det såg ut att bli ett mållöst Stockholmsderby när Louay Chanko, åtta minuter före full tid, fick till en härlig träff som letade sig in till höger om målvakten Kristoffer Nordfledt. BP-målvakten hade tidigare gjort fina räddningar på frilägen från Freddy Söderberg och Maic Sema. Annars hade hemmalaget mest bollinnehav och skapade också flera bra lägen.

Närmast var en Andreas Eriksson, men målvakten Kristoffer Björklund gjorde en reflexräddning.
- Det känns jättetungt. Jag tycker att vi dominerar i andra, men skapar inte tillräckligt för att få in bollen, säger Brommapojkarnas tränare Kim Bergstrand och suckar.

Publicerad 2009-05-21 kl 00:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå