Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Allvarliga hot mot Gerndt som skyddas

Helsingborgs Alexander Gerndt har fått ta emot allvarliga hot. Okända personer har med alla medel försökt få stjärnan ur balans.

Hoten mot allsvenskans kyttekung har varit så allvarliga att Gerndt nu skyddas av inhyrda vakter inför dagens upplösning i det allsvenska guldracet.
Helsingborg har valt att kontakta polisen för att vidta största försiktighet inför den upptrissade upplösningen mellan Helsingborg och Malmö FF.

- Det är personer som försöker få mig att inte prestera. Vi har tittat på lösningar om hoten skulle fortsätta, säger Gerndt till SPORT-Expressen.
 
Så sent som i går kväll drabbades Gerndt av flera allvarliga hot.
Både genom vanliga samtal men också genom SMS där det krävs att stjärnan lägger sig och inte gör sitt bästa mot Kalmar.

- Alltså, det har förekommit hot. De försöker göra allt för att man inte ska prestera. Det har varit sms och samtal under natten, säger Gerndt.

- Det var ganska lugnt ändå, men skulle det hända något mer så får man ju självklart vidta åtgärder. Vi har tittat på lösningar om hoten skulle fortsätta.

Helsingborg har samtidigt snabbt tagit tag i situationen för att ge Gerndt så mycket lugn och ro det bara går att få.

- Vi kommer att ha egna vakter som sköter och spelarna vet också vad de ska göra om det skulle hända något i natt, säger klubbdirektören Paul Myllenberg.

- Vi har också sagt åt alla att stänga av sina mobiltelefoner. Fortsätter det så får man så klart vidta andra åtgärder, säger Myllenberg.

Ola Gustavsson

 

Publicerad 2010-11-07 kl 12:07
Annons
Annons
Annons