POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Alvén lämnar efter hot: "Spika upp dem på väggen"

I går omplacerades Stefan Alvén från manager till sportchef. I dag lämnar han Djurgården sedan han och hans familj hotats.
- Det är klart att han tycker att det är jäkligt obehagligt, säger klubbens ordförande Tommy Jacobson till fotbollskanalen.se.

På tisdagen omplacerades Stefan Alvén från manager till sportchef i ett Djurgården i kris. Dagen efter så lämnar han klubben. Anledningen är hot mot Alvén och hans familj.

- Han fick hotet igår, ville fundera över natten och sedan hade han bestämt sig i morse, säger klubbens ordförande Tommy Jacobson till fotbollskanalen.se.

Hotet mot Alvén och hans familj kom genom ett brev som nådde klubben under tisdagen. I brevet kräver man att Alvén ska lämna klubben innan lördagens match mot Halmstad - "annars hotas både han själv och hans familj av repressalier."

Vad sa Stefan Alvén?

- Det är klart att han tycker att det är jäkligt obehagligt och att han tappar lusten, säger Jacobson.

Djurgården har polisanmält hoten på Alvén. Jacobsson säger att man från Djurgårdens sida beklagar det som har hänt, och hoppas nu att man kan hitta de personer som står bakom hoten.

- Det är vanliga simpla kriminella människor, dessutom väldigt fega människor som inte vågar stå för sina åsikter. Jag hoppas bara att någon vet vem det är så att man ska spika upp dem på väggen.

Ni har precis gjort en omorganisation – vad händer med sportchefsrollen nu?

- Det kommer litegrann i skymundan tycker jag. Det känns inte så roligt med sport överhuvudtaget just nu.

Fotbollskanalen.se har ännu inte nått Alvén för en kommentar.

Publicerad 2011-05-04 kl 15:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå