POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Anchéns framtid avgörs i veckan - Valdemarin förlorad

AIK har gått med på att sälja Lucas Valdemarin till hemlandet Argentina i sommar, och nu inväntar man rätt bud. Nu kan även uruguayanen Jorge Anchén lämna AIK. De två resterande matcherna under våren avgör hans framtid.

- Får han inte spela de två resterande matcherna denna vårsäsong så tror jag att han vill lämna AIK, säger Anchéns rådgivare Terje Liveröd till FotbollDirekt.com.

Efter en vårsäsong med skador och lite speltid kan Anchén nu lämna AIK till sommaren. Klubben och Anchén sägs ha fram till 31 maj att komma överens om en fortsättning på kontraktet.

- Jag kommenterar inte spelarnas kontrakt. Det återstår att se hur det blir med Anchéns framtid, säger AIK:s sportchef Ola Andersson till FotbollDirekt.com.

Jorge Anchén kom till AIK inför säsongen från CA Bella Vista. Sex a-landskamper har uruguayanen bland annat på meritlistan med spel i bland annat Copa America.
- Han trivs väldigt bra i AIK men det handlar om speltid. Det finns andra klubbar som är intresserade av Anchén. Får han ingen speltid de två kommande matcherna så tror jag inte han ser någon anledning att stanna kvar.

Argentinaren Lucas Valdemarins framtid i AIK ser dock ut att ta slut till sommaren. AIK har öppnat för en försäljning och inväntar nu rätt bud från de intresserade klubbarna i Argentina.
- Valdemarin kommer åka hem till Argentina på semester nu under EM-uppehållet. Sen tror jag inte att han återvänder till Sverige, säger Liveröd.

Publicerad 2008-05-07 kl 19:05
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå