POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

Anders Svensson borta resten av året

Det var ett tungt besked Anders Svensson fick efter att ha klivit av Elfsborgs match mot Hammarby. Operation på torsdag och borta resten av säsongen.
- En av allsvenskans bästa. Det ersätter man inte så lätt, säger Elfsborgs assisterande träanre Peter Wettergren till fotbollskanalen.se

Anders Svensson missar resten av säsongen. Hans lårskada är så allvarlig att han måste opereras genast. Det är senfästet mot bäckenbenet som skadats och han kommer att opereras akut på torsdagen.
- Det är en av allsvenskans abslout bästa centrala mittfältare. Det är en kännbar förlust. Det är ingen man ersätter så lätt, säger Peter Wettergren.

Det betyder att Elfsborg tappar en av sina viktigaste spelare i guldstriden. För Elfsborgs tränare är det ytterligare sten på börda efter att ha förlorat Stefan Ishizaki för resten av säsongen.
- Chansen att gå för guldet minskar radikalt, säger Wettergren.

När fotbollskanalen når Peter Wettergren har han ännu inte hunnit prata med Magnus Haglund om hur de ska formera laget efter förlusterna av Svensson och Ishizaki.
- Jag har bara precis fått reda på att det blir operation. Vi får smälta det här och så får vi prata ihop oss om hur vi ska göra, säger Wettergren.

Publicerad 2008-09-24 kl 15:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå