Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Anders Svenssons utspel: "Det lönar sig tydligen att gå ut i medierna och gnälla"

Allsvenskan

Elfsborg tappade segern mot IFK Göteborg efter en feldömd straff.
Då skickar Anders Svensson en känga till Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi.
- Det lönar sig att gå ut i medierna och gnälla, tydligen. Vi får väl göra det också, säger Elfsborg-legendaren enligt GT.

2:54
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se straffsituationen i spelaren ovan.

Elfsborg hade en 2-0-ledning mot IFK Göteborg men tappade till 2-2. Kvitteringsmålet kom sent efter att Giorgij Charaisjvili förvaltat en straff. Chansen från elva meter kom efter att Amin Affane dragits ner utanför straffområdet.

Efter matchen ställde domaren Mohammed Al-Hakim upp på en intervju med C More och där la han sig platt; beslutet var fel.

- Det är inte så mycket att säga om, det är ett misstag av mig. Det är svartvitt. Det är en foul som sker utanför. Jag bedömer att den är innanför där och då. När jag tittar på den nu är den klart utanför.

Efter matchen så var Elfsborgslegendaren Anders Svensson, som nu har en roll i klubben där han ansvarar för individuell spelarutveckling, besviken på domarinsatsen. Svensson skickade också en känga till Blåvitt-tränaren Poya Asbaghi.

ANNONS

Han har ju sagt att han inte pratar om domarna, men nu har han ju gnällt att han gått många straffar mot sig. Nu har han fått två horribla med sig, den här och den mot Norrköping, den var fruktansvärt horribel. Det lönar sig att gå ut i medierna och gnälla, tydligen. Vi får väl göra det också, säger Svensson enligt GT.

Svensson menar att det inte ens borde ha varit en frispark.

Han chippar den tio meter framåt, han kommer aldrig nå den, det är hans enda chans (att ramla) och han går på det. Att han blåser straff är helt horribelt. Det var en bra bit utanför. Jag förstår att domaren inte kan se allt, men de är fyra domare. Nån måste se att det är klart utanför. Han kan inte ens blåsa för det. Jag blev helt paff att han ens blåste.

Anders Svensson berättar också att han hade kontakt med en Blåvitt-supporter i paus.

ANNONS

Jag fick ett sms från en granne som är IFK:are och jag skrev till honom i paus att du behöver inte vara orolig. Ni får minst en straff och så blir det säkert något rött också. Jag hade ju rätt som vanligt, säger Svensson.

Publicerad 2018-09-16 kl 20:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto