Antonsson gav MFF seger - sänkte förra klubben i träningsmatch

Marcus Antonsson avgjorde för MFF mot Kalmar.
Anfallaren sänkte sin förra klubb till 2-1 i en träningsmatch.

Malmö FF åkte i förra veckan ut i gruppspelet i svenska cupen och träningsspelade i eftermiddag i stället mot Kalmar FF. Då blev det ett steg åt rätt riktning för Skånelaget med en uddamålsseger på Stadion.

Malmö FF öppnade redan i den sjätte minuten målskyttet genom att Eric Larsson gav laget ledningen i matchen, vilket också räckte till ledning i halvtid. I andra halvlek kvitterade däremot Kalmar från straffpunkten. Johan Dahlin fällde Isak Magnusson i straffområdet och därefter sköt Romario 1-1.

Men till slut fick Malmö fira igen. Carlos Strandberg blev i den 68:e minuten nedriven av Fidan Aliti i straffområdet, som blev utvisad, och tilldelad straffspark. Marcus Antonsson var därefter kylig och sköt 2-1, vilket också blev segermålet i matchen.

Antonsson fick därmed fira ett avgörande mål och träningsseger mot Kalmar FF, en klubb som han representerade mellan 2015 och sommaren 2016.

Publicerad 2019-03-09 kl 17:13