Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Årets allsvenska nykomling - provtränar med Palermo

Trelleborg är på väg få iväg ännu en målvakt ut i den stora världen. Viktor Noring har besökt Palermo för provträning med Serie A-klubben.

Daniel Andersson och Andreas Isaksson har båda tagit chansen ute i Europa. Nu kan näste burväktare från Trelleborg få chansen.
I veckan var Viktor Noring i Palermo för provträning.
- Det var jättetrevligt. En bra klubb, allt var positivt, säger han till Trelleborgs Allehanda.

Den första träningen gick inte riktigt som Noring hade tänkt sig. Han kände av matchrosten och kunde inte göra sig själv gällande.
- Där hyfast stor skillnad på träningen i Palermo och Trelleborg. I Palermo är spelarna bättre, har mer teknik och spelar med mer fart.

Trelleborgs supportrar behöver dock inte oroa sig. Noring kommer att spela i den blåvita klubben också kommande säsong. Provspelet var mer för att "visa upp sig" och att få bekanta sig med en annan miljö.
- Jag ville få intryck av hur det är i italienska ligan. Intrycket var bra men jag spelar i Trelleborg nästa säsong. När jag är mogen för nästa steg får jag ta ställning till en flytt. Jag är inte riktigt mogen än, säger han till tidningen.

Noring har nyligen förlängt sitt kontrakt med Trelleborg så att det gäller fram till och med säsongen 2011. Men därefter kan det bli aktuellt att röra på sig. Kanske till Italien och Serie A.
- Jag har hört att målvaktsträningen ska vara bra. Serie A är en av Europas allra bästa ligor, så det är klart att det är ett bra land att spela i.

Publicerad 2009-12-12 kl 17:29
Annons
Annons
Annons